Nå kan du sjekke om Cambridge Analytica har brukt din facebook-informasjon

Facebook sitt hjelpesenter har nå en seksjon som forteller deg om din informasjon ble delt av Cambridge Analytica. Facebook har opplyst over 87 millioner brukere om deres informasjon ble misbrukt av Cambridge Analytica, men det er ikke alle brukere som har mottatt denne notifikasjonen fra Facebook enda. Hvis du ikke har mottatt denne notifikasjonen på nyhetsfeeden din, så kan du sjekke det ved å trykke på lenken nedenfor.

 

Klikk på denne lenken for å sjekke profilen din.

 

Har du testet deg selv? 😉

/Khai

Kilder:

https://www.theguardian.com/technology/2018/apr/10/facebook-notify-users-data-harvested-cambridge-analytica

71 Responses

  1. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I really thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may fix in case you werent too busy in search of attention.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top